Aktuelno 2

26.03.2024.

16:45

Princ Hari u centru novog skandala

Reper Šon Didi Kombs je došao u centar pažnje nakon optužbi za seksualno zlostvaljanje, a u ovom skandalu se našao i princ Hari.

Izvor: B92

Princ Hari u centru novog skandala
Profimedia

Podeli:

Policija je detaljno pretresla sve vile repera Šona Didija Kombsa, u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju, nakon što ga je Kesi Ventura opružila za silovanje, trgovinu ljudima radi seksualne eksploatacije i fizičkog zlostavljanja.

Sve to je zaprepastilo javnost, međutim, javnost je zgranuta kada se pojavilo i ime vojvode od Saseksa, princa Harija, piše Dejli mejl.

Kako se navodi, producent koji tuži Kombsa zbog navedenih "žurki trgovine seksom" ističe kako je svemu dodatni legitimitet dao upravo princ Hari.

Lil Rod Džons je podneo tužbu protiv Kombsa, navodno su gosti bili privučeni Kombsovim zabavama na kojima je seksualno zlostavljao muškarce i žene zbog pristupa poznatim ličnostima kao što su poznati sportisti, političke ličnosti, umetnici, muzičari i međunarodno poznate ličnosti poput britanskog princa Harija.

Prema pisanju Dejli mejla, ništa ne ukazuje da je bilo kakvo krivično delo počinio princ Hari.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: