Aktuelno 3

25.03.2024.

8:30

Novi detalji o bolesti: "Kralj Čarls je frustriran"

Član kraljevske porodice otkrio je da je kralj Čarls frustiriran brzinom oporaka od raka.

Izvor: B92

Novi detalji o bolesti: "Kralj Čarls je frustriran"
Profimedia

Podeli:

"Frustriran je što ne može da uradi sve što želi", rekao je Piter Filips, kraljev nećak i najstariji od unuka pokojne kraljice Elizabete, pište The New York Post.

Podsećamo, 75-godišnjem kralju je u februaru dijagnostikovan rak nakon što je mesec dana ranije bio podvrgnut operaciji zbog uvećane prostate.
"On uvek forsira svoje osoblje i sve njegove doktore i medicinske sestre da bi mogli da kažu ’Zapravo, mogu li ja ovo, mogu li to?’“, rekao je Filips tokom intervjua za Ski News Australia u nedelju.

Kralj Čarls je početkom, marta bio primoran da prisustvuje ceremoniji Dana Komonvelta na daljinu putem unapred snimljenog videa, a iako se nada da će prisustvovati uskršnjoj službi u aprilu, ostaje nepotvrđeno da li će moći to da ostvari.

Kraljica Kamila istakla je da je njen muž "veoma dobro" dok je pozdravljala fanove u Severnoj Irskoj u četvrtak.
 

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: