Aktuelno 1

23.03.2024.

22:30

Dirljiv gest u kraljevskoj porodici: Kralj Čarls uradio nešto nesvakidašnje za princezu Kejt

Izvori bliski kraljevskoj porodici otkrili su dirljivu anegdotu o tome kako je kralj obukao svoj kućni ogrtač i prošetao se do svoje snaje kako bi je utešio dok su se oboje oporavljali od operacija u bolnici.

Izvor: B92.net

Dirljiv gest u kraljevskoj porodici: Kralj Čarls uradio nešto nesvakidašnje za princezu Kejt
Profimedia

Podeli:

Kralj Čarls i Kejt, princeza od Velsa bili su pacijenti prestižne klinike u Merilbonu, severnom Londonu kada su u januaru bili podvrgnuti operacijama.

Izvori kažu da je kralj Čarls, koji je lečen zbog povećane prostate, viđen kako se "šunja" iz svog bolničkog kreveta do princeze Kejt duž hodnika. U to vreme, princeza Kejt je bila operisana, ali se tada još nije verovalo da su u pitanju maligne promene, kako je naknadno pokazala analiza.

Slika živahnog kralja kako teši svoju snaju, dok se oboje suočavaju s velikim zdravstvenim izazovima bila je i uteha milionima širom nacije.

"Postoji veoma jaka veza. Veoma su bliski, još više u ovom trenutku," rekao je visoki kraljevski izvor.

Drugi izvor je dodao: "Kralj je uvek imao blisku, toplu i jedinstvenu vezu sa princezom. Ona ima veliku ljubav i poštovanje prema njemu i njegovom položaju.

Kada su bili u bolnici zajedno, bilo je puno takvih šetkanja niz hodnik.

Nakon njenog hrabrog i dirljivog obraćanja naciji u petak uveče, portparol kralja rekao je da je Čarls "tako ponosan na Kejt zbog njene hrabrosti kada je tako govorila".

I Čarls i Kamila "nastaviće da pružaju svoju ljubav i podršku celoj porodici tokom ovog teškog vremena".

Vilijam i Kamila, čiji odnos je bio napet mnogo godina, takođe su postali bliži. Oni su bili u redovnom telefonskom kontaktu u poslednjih nekoliko nedelja. Mnogi kraljevski posmatrači primetili su pravu toplinu i naklonost između njih.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

19 h

Podeli: