Aktuelno 9

24.03.2024.

13:55

Kejt Midlton je bila žrtva jezivog nasilja?

Nakon dva meseca brojnih teorija zavere, konačno je misterija rešena.

Izvor: B92

Kejt Midlton je bila žrtva jezivog nasilja?
Profimedia

Podeli:

Kejt Midlton se oglasila potresnim videom i otkrila da ima rak, čime je stala na put svim teorijama zavere koje su kružile u danima kada se ništa nije znalo o princezi od Velsa.

Ipak, vest o njenoj bolesti je svakako tema koja zauzima jedno od centralnih mesta u medijima, ali kraljevska porodica nije želela da otkriva bilo kakve detalje, te tako ponovo ostavila prostora za pretpostavke.

Prethodnih dana su se pojavile brojne informacije i delovi biografije jedne od omiljenih ličnosti u kraljevskoj porodici, pa se tako na društvenim mrežama dele njene stare objave i humana dela.

Malo je poznato da je Kejt Midlton bila žrtva vršnjačkog nasilja. Iz škola Daun haus je prešla na Malboro koledž, navodi izvor Mirror-a.

Njena školska drugarica je ispričala kako su druga deca zadirikivala Kejt jer je bila savršena, a sa drugom decom nije mogla da se poveže jer nije živela u internatu nego kod kuće sa svojim roditeljima.

Zbog stalnog maltretiranja je bila mršava i bleda, prenosi Mirror, a iako je tadašnja direktorka negirala sve o zlostavljanju, Kejtina tadašnja drugarica je ispričala detalje.

Profimedia

"Mrzela je tu školu, apsolutno ju je mrzela. Neke od tih devojčica su bile užasne. Maltretirali su je jer je bila previše savršena, a sada je izrasla i u divnu osobu. Ona tada nije bila tip koji će se izboriti za sebe. Rekla je da je tamo bila grupa devojčica koja ju je vređala, krala njene knjige i stvari, radili su takve sitnice... Udružili su se protiv nje jer je bila mekana i ljubazna osoba... U vreme ručka, ona bi sela pored njih, a one bi ustale i otišle za drugi sto", ispričala je drugarica.

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: