Aktuelno 0

22.03.2024.

9:13

"Princ Vilijam je ljut, a Kejt uznemirena i razočarana"

Prema poslednjima navodima, princ Vilijam i Kejt Midlton su jako uznemireni.

Izvor: B92

"Princ Vilijam je ljut, a Kejt uznemirena i razočarana"
Profimedia

Podeli:

Kraljevska analitičarka Kejti Nikol tvrdi kako iz pouzdanog izvora zna da su Vilijam i Kejt šokirani zbog svih teorija zavere koje kruže o navodnom princezinom stanju.

"Mislim da postoji osećaj frustracije, možda čak i besa, svakako sa Vilijamove strane. Imaju Instagram profil i stotine hiljada pratilaca. Ne žive na sedmom nebu, svesni su šta se piše i o čemu se govori. I mislim da postoji osećaj frustracije što ne mogu da stave tačku na sve", rekla je ona, prenosi PageSix.

Iako su se nadali da će se zabrinutost i sumnja smanjiti nakon fotografija princeze u prodavnici, to se nije dogodilo.

Čak, te fotografije su samo podstakle sumnje da se radi o Kejtinoj dvojnici Hajdi Agan, koja je za Mirror istakla da na spornim fotografijama ipak nije ona, ali javnost je i dalje sumnjičava.

Podsetimo, mnoge je začudila vest da princeza Kejt odlazi na operaciju o kojoj se ništa ne zna, a nakon što je javnost počela da se bavi nagađanjima, kraljevska porodica je na čudne načine pokušala da ih razuveri, što je izazvalo samo još veće skandale i nagađanja o intrigama u davno kompromitovanoj porodici.

Profimedia

Lavinu je pokrenula fotošopirana fotografija za Dan majki, nakon čega su se samo nizali propusti.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: