Aktuelno 2

11.03.2024.

11:49

Oglasila se Kejt Midlton i otkrila istinu o fotografiji sa decom FOTO

Kejt Midlton se ipak oglasila na društvenim mrežama nakon brojnih spekulacija o tome u kakvom stanju se nalazi.

Izvor: B92

Oglasila se Kejt Midlton i otkrila istinu o fotografiji sa decom FOTO
Profimedia

Podeli:

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, oglasila se na zvaničnom nalogu princa i princeze od Velsa.

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji slave imali srećan Dan majki", poručila je ona nakon spornog povlačenja fotografije sa decom.

Podsetimo, pokrenuta je velika polemika o stanju princeze Kejt, a nakon povlačenja fotografije sa decom zbog "nedoslednosti u poravnanju leve ruke princeze Šarlot", mnogi su počeli da sumnjaju u to šta je prava istina.

Novinar Pirs Morgan je zahtevao da Palata hitno objavio fotografiju Kejt Midlton, inače će teorije zavere postati mnogo gore.

Podsetimo, na fotografiji koju je snimio princ Vilijam i koju je Kensingtonska palata objavila juče, kada se u Velikoj Britaniji obeležava Dan majki, prikazana je princeza Ketrin sa njihovo troje dece, a navodno je snimljena prošle sedmice u Vindzoru.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: