Aktuelno 0

20.03.2024.

14:59

Brena i Čola ujedinili region

Protekle nedelje, istorija je ispisana na Kopaoniku.

Izvor: B92

Brena i Čola ujedinili region
IM Live Production

Podeli:

Protekle nedelje, istorija je ispisana na Kopaoniku, gde su se, u okviru Kopaonik Music Week festivala u organizaciji SKYMUSIC-a, dva najveća imena bivše Jugoslavije - Lepa Brena i Zdravko Čolić, prvi put zajedno pojavila na jednoj sceni. Ovaj spektakl nije prošao neprimećeno, jer mediji iz čitavog regiona već danima pišu o ovom događaju, nazivajući ga istorijskim.

Njihov zajednički nastup postao je najvažnija vest na ovim prostorima, a više od 100 medija iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, ali i šire, izveštavalo je o ovom spektaklu, generišući preko 400 tekstova na ovu temu. Snimci Brene i Čole preplavili su mreže, a fotografije obišle region, simbolički ujedinjujući sve narode od Vardara pa do Triglava.

Podsetimo, Lepa Brena, koja je otvorila festival kojim se zvanično završava muzička sezona na Kopaoniku, iznenadila je publiku izlaskom na binu tokom Čolinog nastupa, a dve muzičke ikone zajedno su otpevale nezaboravni pevačev hit "Pusti, pusti modu". Tada je Brena priznala da joj se ostvarila životna želja, i to da je dugo maštala o njihovom zajedničkom nastupu.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: