Aktuelno 0

19.03.2024.

8:58

Glumica prvi put u javnosti nakon saznanja da boluje od raka FOTO

Glumica Olivija Man viđena je prvi put od kada je otkrila svoju dijagnozu raka dojke sa partnerom Džonom Mulanejem u Holivudu.

Izvor: B92

Glumica prvi put u javnosti nakon saznanja da boluje od raka FOTO
Profimedia

Podeli:

Man je držala ruku suprugu Mulaneju dok su se uputili ka prijatelju u Zapadnom Holivudu.

Zvezda je nosila belu bluzu, plave farmerke i crne čizme dok je šetala sa svojim partnerom, piše Daily Mail.

Glumica, koja ima 43 godine, otkrila je da joj je prošle godine dijagnostikovan rak i da je prošla kroz dvostruku mastektomiju u potresnoj objavi na Instagramu prošle nedelje.

"U februaru 2023. godine, u nastojanju da budem proaktivnija po pitanju svog zdravlja, uradila sam genetski test koji proverava 90 gena vezanih za rak. Testirana sam negativno na sve, uključujući i BRCA (najpoznatiji gen vezan za rak dojke). Moja sestra Sara je takođe je dobila negativan rezultat. Pozvale smo se i "čestitale" jedno drugoj preko telefona. Iste zime imala sam negativnu mamografiju. Dva meseca kasnije mi je dijagnostikovan rak dojke", napisala je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

"Toliko dana sam provela u krevetu da ne mogu ni da ih prebrojim i naučila sam više o raku, lečenju raka i hormonima nego što sam ikada mogla da zamislim", rekla je Man.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: