Aktuelno 1

12.03.2024.

13:05

Lepa Brena, Zdravko Čolić i snežna idila ovog vikenda za grandiozno finale muzičke sezone

Još samo tri dana ostalo je do spektakularnog zatvaranja muzičke sezone na omiljenoj zimskoj destinaciji u regionu.

Izvor: B92

Lepa Brena, Zdravko Čolić i snežna idila ovog vikenda za grandiozno finale muzičke sezone
Promo

Podeli:

Kopaonik Music Week kulminiraće ovog vikenda senzacionalnim nastupima dve najveće muzičke legende sa ovih prostora – Lepe Brene (15. marta) i Zdravka Čolića (16. marta)!

Dve najveće regionalne muzičke senzacije dovešće do usijanja atmosferu na dobro poznatom mestu – u Event holu hotela GRAND Kopaonik, donoseći grandiozno finale najpopularnijeg zimskog muzičkog festivala i premijum iskustvo kakvo se ne zaboravlja. Tako će prva dama šou-biznisa Lepa Brena svojom harizmom i prepoznatljivim hitovima raspametiti publiku prve večeri, dok će Čola, gospodar emocija i pesama koje su obeležile sve generacije, zatvoriti muzičku sezonu svojim nezaboravnim koncertom narednog dana.

SKYMUSIC će oživeti scenu spektakularnom audio-vizuelnom produkcijom, a sudeći prema interesovanju publike, sala će biti ispunjena do poslednjeg mesta! Zaljubljenike u zimske spotove dodatno raduje činjenica da je pao sneg, pa nema sumnje da će zatvaranje muzičke sezone na popularnom Kopaoniku proći u znaku skijanja, vrhunske zabave i nastupa o kojima će se pričati.

Izuzetno ograničeni kontingenti ulaznica za ovaj VIP muzičko-scenski spektakl dostupni su isključivo na poziv na broj telefona +381 60 6670 318.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

16 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

21 h

Podeli: