Aktuelno 1

07.06.2024.

8:02

Tejlor Svift stala u odbranu Lejdi Gage: "Neodgovorno je komentarisati žensko telo" VIDEO

Javnost već danima spekuliše da je Lejdi Gaga u drugom stanju, nakon što su isplivale fotografije gde joj se u širokoj haljini nazire poveći stomak.

Izvor: B92.net

Tejlor Svift stala u odbranu Lejdi Gage: "Neodgovorno je komentarisati žensko telo" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Ipak, Gaga je to demantovala navodeći da se samo ugojila, a njena koleginica, Tejlor Svift, javno je stala u njenu odbranu.

Ona je apelovala na prestanak osuđivanja ženskog tela, i fizičkog izgleda žena uopšte.

"Možemo li se svi složiti da je invazivno i neodgovorno komentarisati žensko telo", prokomentarisala je Tejlor na TikTok videu Lejdi Gage koja je demantovala glasine o trudnoći.

"Gaga nikome ne duguje objašnjenje, kao ni jedna žena", napisala je uz emodži poljupca.

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org ♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

Inače, ovo je došlo kao komentar na TikTok objavu Lejdi Gage koja u videu saopštava da nije u drugom stanju.

"Nisam trudna – samo loše plačem u teretani" napisala je Gaga u okviru videa na TikToku referencu na tekst iz Sviftove pesme "Down Bad" sa njenog poslednjeg albuma "Tortured Poets Department".

Podsetimo, glasine o navodnoj trudnoći pevačice došle su nakon što je Gaga snimljena na venčanju svoje sestre 1. juna sa svojim partnerom Majklom Polanskim, sa kojim se zabavlja već četiri godine.

Ona je bila u širokoj haljini ispod koje se čini da je trudnički stomak, dok se sa istih može zaključiti i da se pevačica ugojila.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Diže se uzbuna, preti nam potpuni kolaps?

Planeta Zemlja je u poslednjih 13 meseci rušila temperaturne rekorde, a svaki mesec beleži temperature za 1,5 stepeni Celzijusa više od predindustrijskog proseka, rezultat je nove naučne studije o globalnom zagrevanju.

8:40

11.7.2024.

1 d

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

1 d

Podeli: