Aktuelno 2

20.05.2024.

13:55

Vratila se Kejt Midlton? VIDEO

Kejt Midlton se nije oglašavala zvanično nakon što je saopštila da ima karcinom.

Izvor: B92.net

Vratila se Kejt Midlton? VIDEO
Profimedia

Podeli:

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, već neko vreme se leči od karcinoma, a nakon što je ova vesti uznemirila javnost, princeza se nije pojavljivala, niti radila na nekim projektima.

Ono što raduje Britance jeste to da je Kejt sada imala prvo oglašavanje otkad je na lečenju. Povodom Nedelje mentalnog zdravlja, ona i Vilijam su se oglasili na zajedničkom profilu objavivši snimak koji govori o izazovima mentalnog zdravlja s kojima se suočavaju britanski farmeri, konkretno poljoprivrednik Sem Stejbls.

Ovo je prvi projekat na kom radi princeza, nakon što je saopštena njena dijagnoza.

"Tokom dana provedenog na Semovoj farmi u Herefordu, vođen je razgovor o mentalnom zdravlju u poljoprivrednoj zajednici, uz podršku Strategije za mentalno zdravlje Vojvodstva Kornvol", stoji u opisu snimka koji je dostupan i na Youtube-u.

Ovaj projekat je započet još dok je princeza od Velsa bila zdrava, ali mnoge raduje činjenica da se na neki način vratila poslu.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: