Aktuelno 4

19.05.2024.

11:30

Britanci zabrinuti zbog Vilijamove "ljubavnice": Ona preuzima život Kejt Midlton VIDEO

Javnost je bila preplavljena vestima kako se navodna ljubavnica princa Vilijama prerušava u princezu Kejt Midlton.

Izvor: B92.net

Britanci zabrinuti zbog Vilijamove "ljubavnice": Ona preuzima život Kejt Midlton VIDEO
Profimedia

Podeli:

Mediji su već više puta pisali o navodnoj ljubavnici princa Vilijama, Rouz Hanberi, koja je čak i prijateljica Kejt Midlton, a kako kažu, ona se umesto nje već pojavljuje na nekim događajima i preti da preuzme njenu ulogu.

Kako prenosi Daily Mail, Rouz je u odličnim odnosima sa kraljicom suprugom Kamilom, a prijateljstvo sa princezom od Velsa je zbog toga što Rouz sa svojim suprugom živi u blizini Kejt i Vilijama.

Rouz je nedavno viđena u društvu kraljice Kamile na jednom događaju za ljubitelje konjičkog sporta, a samo nekoliko dana kasnije, njen sin je viđen u plaštu kralja Čarlsa u Katedrali svetog Pavla.

Zbog svega ovoga, ali i sličnog odevanja, pa i šešira kakav je jednom nosila Kejt, mnogi su počeli da komentarišu kako njenu poziciju preuzima Rouz i polako postaje deo života članova kraljevske porodice.

"Ona preuzima život Kejt Midlton", "Da li Rouz umišlja da je princeza od Velsa?", "Ova jeziva žena se maskirala u Kejt", "Zašto se opet mota oko kraljevske porodice?"... neki su od komentara.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: