Aktuelno 5

19.04.2024.

12:50

Tarantino odustao od snimanja novog filma

Kventin Tarantino odustao je od snimanja svog, navodno i poslednjeg, desetog filma u karijeri.

Izvor: b92.net/bug.hr

Tarantino odustao od snimanja novog filma
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Podeli:

Naime, radi se o filmu "Filmski kritičar", od kojeg je jedan od najpoznatijih savremenih autora odustao, bar ako je verovati glasinama. Snimanje je trebalo započeti ove jeseni, međutim, blizak izvor reditelju rekao je za američki portal Dedlajn Holivud da se od filma odustalo.

Podsetimo, "Filmski kritičar", nije bio zamišljen kao film osvete nad rediteljem nesklonim kritičarima, već kao omaž pravom novinaru izvesnog "pornografskog magazina" čije su cinične filmske kritike ostavile snažan utisak na mladog Kventina.

Radnja filma trebalo je da bude smeštena u Kaliforniji tokom 1970-ih, glavnu ulogu trebalo je da igra Bred Pit, a u filmu je trebalo da glume i brojni drugi česti Tarantinovi saradnici.

Međutim, iako će ova vest sigurno rastužiti mnoge tarantinofile, verovatno je treba uzeti sa rezervom.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: