Nova vest
close

Kamala Haris

Svet

Kamala Haris u centru kontroverze

Skrivanje izveštaja o izbornom porazu 2024. u Demokratskoj stranci izazvalo je buru optužbi da se time štiti Kamala Haris pred moguću kandidaturu 2028. godine.

15:07

19.12.2025.

27 d

Svet

"Ja sam Zelenskog ubedila u neizbežnost sukoba sa Rusijom"

Kamala Haris otkrila je u svojim memoarima "107 dana" da je imala iskren razgovor sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji u februaru 2022. godine i da ga je upravo ona ubedila u neizbežnost sukoba sa Rusijom.

14:20

27.9.2025.

110 d

Svet

Kamala iskritikovala Bajdena: Ljuta sam i razočarana

Bivša potpredsednica SAD Kamala Haris otkrila je u svojim memoarima "107 dana" da je bila "ljuta i razočarana" nakon telefonskog poziva bivšeg američkog predsednika Džozefa Bajdena, svega nekoliko sati pred njenu predsedničku debatu protiv Donalda Trampa.

19:27

19.9.2025.

117 d

Svet

Tramp ukinuo zaštitu Kamali Haris

Aktuelni predsednik Sjedinjenih Država, Donald Tramp, ukinuo je zaštitu Tajne službe Kamali Haris, navodi CNN pozivajući se na dokument u koji je imao uvid.

15:02

29.8.2025.

139 d

Svet

Brutalna osveta Donalda Trampa

Američki predsednik Donald Tramp oduzeo je dozvole za pristup bezbednosnim informacijama bivšoj potpredsednici Kamali Haris, bivšoj državnoj sekretarki Hilari Klinton i drugima, u svom najnovijem potezu protiv demokratskih protivnika.

10:43

22.3.2025.

299 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Politika

Vučić sutra sa Žan-Noelom Baroom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ministrom za Evropu i spoljne poslove Francuske Žan-Noelom Baroom, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

18:55

15.1.2026.

6 min

Svet

Britanija se sprema za rat?

Velika Britanija će ojačati svoje vojne rezervne snage tako što će maksimalnu starosnu granicu za poziv bivšeg osoblja podići na 65 godina, saopštila je danas vlada.

18:53

15.1.2026.

8 min

Svet

Vratio se Zalužni! FOTO

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski održao je sastanak sa Valerijem Zalužnim, ukrajinskim ambasadorom u Ujedinjenom Kraljevstvu i bivšim vrhovnim komandantom Oružanih snaga Ukrajine.

18:40

15.1.2026.

21 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Latest Novo Sport Sport b92 Video Video Menu Menu