Aktuelno 0

25.04.2024.

13:44

"Upoznale smo se na hemoterapiji": Plesačica otkrila detalje o Kejt Midlton

Princeza Kejt Midlton je nedavno saopštila da se leči od karcinoma i time pokušala da stane na put svim teorijama zavere koje su kružile.

Izvor: B92

"Upoznale smo se na hemoterapiji": Plesačica otkrila detalje o Kejt Midlton
Profimedia

Podeli:

Princeza od Velsa Kejt Midlton boluje od raka, a svojim priznanjem i iskrenim izjavama o tome podigla je svest i ohrabrila mnoge žene.

Od početka Kejt Midlton važi za omiljenu princezu, ali nakon onoga što je ispričala plesačica Ejmi Douden, simpatije ljudi prema princezi su još veće.

Možda vas zanima

Velška plesačica Ejmi Douden se bori sa karcinomom, a gostujući u emisiji Loose Women ispričala je svoje iskustvo sa princezom nakon što su se srele na jednoj od hemoterapija. Ejmi Douden je tokom panela otkrila i da joj je Kejt Midlton dala velikodušnu ponudu, prenosi HELLO!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy-Dowden (@amy_dowden)

"Imala sam sreće da upoznam Kejt tokom hemoterapije. Bila je tako ljubazna, rekla je – hajde da vidimo šta možemo da uradimo", rekla je Ejmi Douden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loose Women (@loosewomen)

Ona je istakla i to da je princezi trenutno vrlo teško, te da se seća kako je bilo njenoj porodici dok je išla na hemoterapiju.

Profimedia

"Moji roditelji nisu spavali. Ne želim nikome da prolazi kroz to. Kejt Midlton ima troje dece, a sve što radi je pod lupom javnosti", dodala je Ejmi Douden.

Podsetimo, javnost je bila zabrinuta za to šta se događa sa princezom od Velsa, nakon što je Palata saopštila da je ona imala operaciju trbuha. Kejt se nije pojavljivala nigde, a brojne teorije zavere su već bile počele da unose nemir. Nakon skandala sa fotošopiranom fotografijom za Dan majki i brojnih nagađanja o navodnim princezinim dvojnicama, Kejt Midlton je objavila video-snimak u kom je otkrila svoju dijagnozu i ispričala istinu o tome.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: