Aktuelno 0

24.04.2024.

14:05

Kralj Čarls jednim gestom pokazao koliko poštuje Kejt

Princeza Kejt Midlton postala je članica reda "Order of the Companions of Honour".

Izvor: 24sata.hr

Kralj Čarls jednim gestom pokazao koliko poštuje Kejt
EPA-EFE/ANDY RAIN

Podeli:

Kako Dejli mejl navodi, izvori kažu da je to simbol "velikog poštovanja" koje je princeza dobila od kralja Čarlsa, zbog svog doprinosa umetnosti, nauci, medicini i javnoj službi svih ovih godina otkako je deo kraljevske porodice.

Ovo je važan i dirljiv korak dok princeza vodi borbu s karcinomom. Kejt je svoju dijagnozu otkrila u video poruci na društvenim mrežama. Objasnila je kako su joj rak otkrili nakon operacije abdomena u januaru.

"Operacija je bila uspešna, no testovi nakon operacije pokazali su da je bio prisutan rak. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od teške operacije da bih mogla započeti lečenje. Ali što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Džordžu, Šarlot i Luisu na način koji je njima prikladan i da ih uverimo da ću biti dobro", rekla je između ostalog.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

1 d

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: