Aktuelno 2

24.04.2024.

8:01

Rediteljka otkrila kako je raditi sa Džonijem Depom: "Svi su ga se plašili"

Maiven, francuska glumica i rediteljka biografskog filma "Madam di Bari" u kojem Džoni Dep igra glavnu ulogu, otkrila je kako je bilo sarađivati sa poznatim glumcem.

Izvor: Index.hr

Rediteljka otkrila kako je raditi sa Džonijem Depom: "Svi su ga se plašili"
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO / POOL

Podeli:

Glumica Lola Glaudini, koja je s Depom radila na filmu "Blow", prošlog meseca ga je optužila za verbalno zlostavljanje na setu filma iz 2001. godine, a Maiven je u nedavnom intervjuu za Independent otkrila da ni snimanje filma "Madam di Bari" nije prošlo glatko, prenosi Unilad.

Rediteljka i kontroverzni glumac imali su različite kreativne vizije, što je povremeno dovelo do nesuglasica.

"Džoni je napisao novu verziju scenarija, s kojom nisam bila zadovoljna. Njegov scenario nije funkcionisao. Počela sam da snimam bez promena koje je on tražio, što je on shvatio kao uvredu", rekla je glumica.

Otkrila je i da  nekad nije hteo da se pojavi na setu, kao i da je očekivao da ga svi svo vreme tretiraju kao legendu.

"Moram biti iskrena. Teško je raditi s njim. Filmska ekipa ga se plašila jer ima drukčiji smisao za humor, i nismo znali hoće li se pojaviti na vreme, ili da li će moći da izgovoriti svoj tekst. Čak i kada bi se pojavio na vreme, filmska ekipa ga se bojala", dodala je Maiven.

Redateljka i glumac su pre snimanja imali prijateljski odnos, ali otkako se snimanje završilo, više nisu u kontaktu. Uprkos svemu, nije požalila što mu je dala ulogu.

"Džoni je za mene veliki genije, ali on živi u drugom svetu. Ne mogu da komuniciram s njim", objasnila je.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: