Aktuelno 7

20.03.2024.

11:30

Džoni Dep brutalno vređao koleginicu: Glumica otkrila šokantne detalje sa snimanja

Glumica Lola Glaudini u podkastu "Moćni anđeli istine" otkrila je do sada nepoznate detalje incidenta koji se dogodio na snimanju filma.

Izvor: B92

Džoni Dep brutalno vređao koleginicu: Glumica otkrila šokantne detalje sa snimanja
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO / POOL

Podeli:

Glumica se prisetila incidenta koji se dogodio na setu biografske krimi-drame "Blow" 2001. godine. Naime, Dep ju je osudio zbog loše glume.

Govoreći u novoj epizodi podkasta "Moćni anđeli istine" ranije ove godine, Lola Glaudini je objasnila da je dobila instrukcije da prasne u smeh u pozadini scene u kojoj Dep govori jednu od svojih rečenica, piše magazin Far aut.

„Dep kaže svoj monolog. Čujem znak, i krenem 'haha', nasmejem se ili šta već.  Nakon toga on mi je prišao, zabo mi prst u lice i rekao mi šta ti misliš ko si ti? Šta ti misliš ko si ti? Začepi je*ote. Ja sam ovde i pokušavam da je*eno izgovorim svoje reči, a ti povlačiš fokus. Ti je*eni idiote. Oh, sad nije tako smešno? Sada možeš da umukneš?", prepričala je glumica.

Lola Glaudini je priznala da je obožavala Depa i bila je uzbuđena zato što će raditi s njim na svom prvom studijskom filmu.

„Jedina stvar koja mi je prolazila kroz glavu je: ’Ne plači, ne plači, ne plači’", objašnjava ona. Prema njenim rečima, Dep je ponudio poluizvinjenje kasnije tokom dana.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: