Film/TV 4

09.03.2024.

8:22

Džoni Dep verovatno neće igrati glavnu ulogu u novom filmu "Pirati s Kariba"

Džoni Dep bi ipak mogao da se pojavi u šestom nastavku kultne franšize "Pirati s Kariba".

Izvor: Klix.ba

Autor: B92

B92
Džoni Dep verovatno neće igrati glavnu ulogu u novom filmu "Pirati s Kariba"
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO / POOL

Podeli:

Nakon glasina da će Depa u novom nastavku filma "Pirati s Kariba" zameniti glumica Ajo Edebiri, pojavile su se nove glasine u kojima se navodi da produkcija Disney ima želju da nastavi saradnju sa slavnim glumcem.

Prema pisanju portala "Dexerto", Dep je u pregovorima za učestvovanje u "Piratima s Kariba", ali samo u sporednoj ulozi. Takođe, istakli su da film još uvek nema zvanični naslov, kao ni datum izlaska i spisak glumaca. Međutim, poznato je da se Joakim Roning sprema za rediteljsku stolicu.

Vest o mogućem povratku Depa istovremeno je izazvao ogromno uzbuđenje među njegovim fanovima, ali i negodovanje među ostatkom publike zbog spora koji je vodio protiv bivše partnerke Amber Herd.

Ipak, voleli ga ili ne, "Pirati s Kariba" gotovo su ne zamislivi bez njegovog pojavljivanja u ulozi luckastog kapetana Džeka Speroua.

Uprkos informacijama koje sugerišu da je Dizni zainteresovan da vrati Depa za sporednu ili čak cameo ulogu, a ne za glavnu ulogu, fanovi se i dalje nadaju da će njegov povratak ponovno pokrenuti magiju serije.

Depovu duhovitost i harizmu zavoleli su ljudi gotovo svih uzrasta, pretvarajući kapetana Speroua u jednog od najomiljenijih likova u istoriji kinematografije.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: