Aktuelno 4

23.04.2024.

11:33

Glumac progovorio o aferi sa 20 godina mlađom koleginicom: "Žena i ja se šalimo sa tim" FOTO

Glumac Dominik Vest osvrnuo se na jedno od najtežih razdoblja u životu svoje porodice.

Izvor: Index.hr

Glumac progovorio o aferi sa 20 godina mlađom koleginicom: "Žena i ja se šalimo sa tim" FOTO
Profimedia

Podeli:

U intervjuu za Sandej tajms, Vest je govorio o tome kako su se on i njegova supruga,dizajnerka Ketrin Ficdžerald, nosili sa medijskom burom koja je nastala nakon što je fotografisan kako ljubi svoju koleginicu Lili Džejms, 2020. godine.

"Oklevam da li da govorim u ime svoje žene jer je očito bilo užasno, posebno za nju", rekao je Vest na pitanje ima li dobrih stvari u njegovom "trenutku sramote". "Ali ponekad se šalimo sa tim", dodao je.

Vest se prisetio kako su njih dvoje pronašli humor u novinskim izveštajima koji su pratili svaki njihov korak, rekavši da su "prikazivali ​​zajedništvo" svaki put kad bi izašli napolje.

"Čak i ako smo samo tražili parkirang ili bilo šta... I tako, kada izađemo napolje, nekako kažemo: 'Hoćemo li pokazati jedinstvo gore u Londonu?'", rekao je Vest, koji je incident nazvao "apsurdnom situacijom".

"Bilo je to jako stresno za moju suprugu i moju decu, ali bilo je i lakših trenutaka. To je bilo najbolje što je proizašlo iz toga, stvarno", rekao je glumac.

Vest i Ficdžerald bili su u braku 10 godina u vreme kada je on viđen u Rimu kako se ljubi sa Lili, svojom koleginicom iz BBC-jeve miniserije "The Pursuit of Love", a Dejli mejl je čak izvestio da Vest na fotografijama ne nosi svoj venčani prsten.

Nekoliko dana nakon što su fotografije objavljene, Vest i Ficdžerald, koji zajedno imaju troje dece, javno su pokazali zajedništvo pozirajući novinarima i ljubeći se ispred svoje kuće u Londonu. Takođe su predali paparacima potpisanu i rukom napisanu poruku na kojoj je pisalo: "Naš brak je jak i još uvek smo puno zajedno. Hvala."

Lili je, pak, odbila da javno govori o incidentu kada su je novinari upitali o tome.

"Ah, nisam baš voljna da razgovaram o tome, ima puno toga za reći, ali ne sada, bojim se", rekla je za Gardijan 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lilyjamesofficial

U svom novom intervjuu za Sandej tajms, 54-godišnji glumac, koji je glumio princa Čarlsa u vreme njegovog razvoda od princeze Dajana u seriji Kruna, takođe je priznao da mu je iskustvo sa tim da je bio u središtu skandala dalo "vrlo dobro  razumevanje" onoga kroz što je Čarls prošao.

"Postoji taj užasan, leden trenutak kada se nešto otkrije o tebi. Mislim da svako može razumeti kakav je to osjećaj. Taj osećaj užasa nije nešto na što ste navikli", rekao je Vest.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: