Aktuelno 8

11.04.2024.

8:02

Glumica tri godine nije spavala s mužem, a sada se i razvode: Razlog je bizaran

Početkom aprila Tori Speling podnela je zahtev za razvod od supruga Dina Mekdermota s kojim je bila 18 godina i zatražila je starateljstvo nad njihovom maloletnom decom.

Izvor: Index.hr

Glumica tri godine nije spavala s mužem, a sada se i razvode: Razlog je bizaran
Profimedia

Podeli:

Tori i Din su poslednje tri godine spavali su u odvojenim sobama, a sada je glumica otkrila zašto.

Din je ranije za Daily Mail priznao da je njihov brak bio problematičan već neko vreme, a situacija se pogoršala kada su prestali da dele spavaću sobu.

Njegovo preseljenje u drugu sobu pripisao je tome što je Tori dovodila životinje u krevet, uključujući svinju i pse. Kaže da se Tori nije ni trudila da reši problem odvojenog spavanja.

U svom podcastu misSPELLING rekla je da je odluka da spavaju u odvojenim spavaćim sobama bila Dinov izbor, ali ne zbog svinje.

"Dao je intervju u kojem je rekao da je prestao da spava sa mnom u istom krevetu zbog svinje. To nije istina", rekla je Tori.

Naime, par je imao svinju za koju Tori kaže da je samo jednu noć prespavala u njihovom krevetu jer je bila beba i, prema uputima njegovatelja, trebalo ju je paziti. Svinja je mokrila u krevet, zbog čega je Din odmah odlučio da životinja više neće da spava s njima. 

Tori naglašava da životinje i deca nisu stali između njihovog zajedničkog spavanja, kako su glasine sugerisale. Dinu je smetalo što glumica spava s upaljenim televizorom i to je dovelo do razdvajanja. 

"Uključivala sam TV da mi odvraća pažnju od mog života. I pogodite šta? Smešno je. On više nije u mom krevetu. Nije više ni u braku", rekla je Tori.

Ovo pojašnjenje usledilo je nedugo nakon što je Tori podnela zahtev za razvod od Dina, a kao razlog prekida navedene su nepomirljive razlike. 

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: