Aktuelno 11

06.04.2024.

21:49

Šokantne tvrdnje o razvodu glumačkog para

Šokantne tvrdnje glumice i komičarke Rebel Vilson protiv kolege Saše Barona Koena uzdrmale su njegove bračne vode s glumicom Ajlom Fišer, što je rezultiralo razvodom braka.

Izvor: Jutarnji.hr

Šokantne tvrdnje o razvodu glumačkog para
Profimedia

Podeli:

U svojim novim memoarima "Rebel Rising", Vilson je Koena optužila za seksualno uznemiravanje tokom snimanja filma "The Brothers Grimsby".

"Nakon dugog teniskog meča koji je trajao više od 20 godina, konačno odlažemo naše rekete. Godine 2023. zajedno smo podneli zahtev za razvod braka. Uvek smo davali prednost svojoj privatnosti i tiho smo radili na ovoj promeni. Zauvek delimo našu predanost i ljubav prema našoj deci. Iskreno cenimo što poštujete želju naše porodice za privatnošću", napisao je par na svojim Instagram profilima.

Izgleda da se razvod glumačkog para događa zato što je Fišer navodno počela da se stidi tvrdnji koje se nalaze u memoarima, a kako prenosi Daily Mail, razvod joj takođe štiti ugled i karijeru.

"Odluka nije donesena lako, još uvek ima puno ljubavi između Ajle i Saše", kazao je izvor.

Otkako je Vilson javno podelila da joj Koen šalje pretnje i sprečava medijsku pažnju za njene memoare, nije se znalo ko govori istinu, a ko laže. Glumac je odmah demantovao Vilsonine optužbe, te uz svoju argumentaciju priložio "dokaze". Javno prepucavanje se nastavilo, a onda je život Koenove supruge došao pod lupu.

"Već neko vreme imaju poteškoća i bore se da stvari funkcionišu, ali nisu hteli da odbace svoju ljubav zbog porodice. Međutim, privatno su prijatelji bili obavešteni. Potrudili su se da stvari na društvenim mrežama ostanu "kao i obično" kako bi kontrolisali narativ na način koji je oboma bio prijatan", objasnio je izvor blizak paru.

Navodno su nevolje u braku počele kada se porodica preselila u Australiju da bi Fišer bila bliže svojoj porodici. Ako je verovati izvoru, Saša je tada ostavio sve koje poznaje i "žrtvovao se za nju". Izvor blizak glumcu takođe je dodao: "Duboko je pogođen njihovim razlazom jer je ona godinama bila njegov život."

Inače, par se prvi put upoznao početkom 2000-ih, a 2010. se venčao. Roditelji su 17-godišnje Olive, 13-godišnje Elule i 9-godišnjeg Montgomerija.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: