Aktuelno 1

14.04.2024.

8:51

Ove dve princeze prete da postanu popularnije od Harija i Megan

Britanske princeze Beatris i Judžin su već neko vreme među omiljenim članovima kraljevske porodice.

Izvor: B92.net

Ove dve princeze prete da postanu popularnije od Harija i Megan
Profimedia

Podeli:

Britanski časopis Hello je nedavno sporveo anketu koja je pokazala kako su sestričine kralja Čarlsa, Beatris i Judžin, na vrhu svoje popularnosti.

Pretpostavlja se da će one u narednom periodu preuzeti više odgovornosti s obzirom na to da kralj, Kejt Midlton, ali i njihova majka Sara Ferguson, imaju karcinom.

"Ne mogu da budem ponosnija na Beatris i Judžini, jake, nezavisne mlade žene koje su moje najveće dostignuće. Moje devojke su divno vaspitane i posvećene su dužnosti na sve načine. Nedostaje im baka, ali su toliko naučile od pokojne kraljice: poniznost i dobrotu sa saosećanjem i snagom. Hrabre su i smele. One su briljantne majke i izgradile su divne porodice. Njihovi muževi me takođe podržavaju kroz sve što prolazimo, ne samo moju bolest. Mi jedni druge zovemo stubovima jer se podržavamo, šta god da bude", rekla je jednom prilikom Sara.

Prema sprovedenoj anketi, više od polovine anketiranih ljudi želi da princeze Beatris i Judžin preuzmu istaknutije uloge u kraljevskoj porodici, dok ih 82 odsto anketiranih smatra odličnim uzorima jer su zaposlene žene, supruge i majke.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

21 h

Podeli: