Aktuelno 13

21.04.2024.

12:07

Neočekivani kraj ljubavne priče: Razvodi se "jugoslovenska" princeza

Ovaj par je rešio da stavi tačku na svoj brak nakon 14 godina.

Izvor: B92

Neočekivani kraj ljubavne priče: Razvodi se "jugoslovenska" princeza
Profimedia

Podeli:

Princ Nikolaos od Grčke i njegova supruga princeza Tatjana, saopštili su da se razvode. Ovu vest je potvrdila grčka kraljevska porodica.

"Princ Nikolaos i princeza Tatjana posle četrnaest godina zajedničkog života odlučili su da raskinu svoj brak. Oni shvataju težinu ove odluke, trude se da sačucaju duboko uvažavanje i poštovanje koje gaje jedno prema drugom, ali i ljubav sa kojom su živeli sve ove godine. Iste vrednosti poštovanja i razumevanja činiće osnovu njihovog odnosa u budućnosti, oni će negovati duboko i iskreno prijateljstvo. Nastaviće da žive i rade u Grčkoj, mestu gde se oboje osećaju kao kod kuće. Porodica će uvek biti na njihovoj strani, hvala vam puno na vašem poštovanju i diskreciji", stoji u saopštenju.

Profimedia

Podsetimo, njihovo venčanje 2010. je važilo za događaj godine, koji je okupio brojne članove kraljevskih porodica Evrope.

Par nije imao dece, a Tatjana je u brojnim intervjuima isticala kako se ne oseća kao princeza i da kraljevska porodica nije imala uticaj na njen život.

Profimedia

Tatjana od Grčke je rođena kao Tatjana Blatnik u Karakasu, njen otac je Slovenac rođen u Jugoslaviji, a njena majka je Mari Blanše Birlajn potomkinja Vilijama II. Svojevremeno je Tatjanin otac bio veren glumicom Natali Vud.

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: