Aktuelno 51

21.04.2024.

10:09

Slavni roditelji koji imaju transrodnu decu: "Ništa lepše nego gledati svoje dete kako istražuje sebe"

Ćerka bivšeg glumačkog para Dženifer Garner i Bena Afleka odnedavno je promenila ime.

Izvor: B92

Slavni roditelji koji imaju transrodnu decu: "Ništa lepše nego gledati svoje dete kako istražuje sebe"
Profimedia

Podeli:

Serafina Rouz se sada zove Fin Aflek, a svojim novim imenom je potvrdila prethodna nagađanja o tome da je nebinarna osoba.

Ipak, Fin se još uvek nije zvanično izjasnila o tome da li se oseća kao muškarac, dok podršku svojih roditelja ima sve vreme.

I ćerka Dženifer Lopez, Ema, takođe je nebinarna osoba, a nju je latino diva na jednom događaju nazvala "they", što predstavlja nebinarnu zamenicu.

Oni nisu jedine zvezde koje imaju nebinarnu decu.

Među njima je i Megan Foks, koja je svoje dečake oblačila u haljine i često pričala o tome kako ih uči da budu rodno fluidne osobe.

Holivudski glumac Marlon Vajans otvoreno je progovorio o tome kako je to biti roditelj transrodnog deteta, priznajući da je u početku "poricao". Vajans je najpoznatiji po ulozi u White Chicksu, a glumac je nedavno progovorio o svom najstarijem detetu koje je transrodno.

I Džejmi Li Kertis je pričala o tome kako je njeno usvojeno dete Tom, sada osoba po imenu Rubi. Ona je istakla i kako je njoj i suprugu bilo teško u početku da se naviknu tokom govora, ali da je vremenom sve postalo lakše.

Za verne fanove serije Seks i grad, poznata je i činjenica da glumica Sintija Nikson ima transrodnog sina.

I Hari Pejton ima sina koji istražuje sebe, na šta je glumac ponosan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khary Payton (@kharypayton)

"Čoveče, nema ništa lepše nego gledati svoje dete kako oseća radost istraživanja sebe... Ovo je njegovo putovanje, a ja sam tu zbog njega. Nadam se da ćete svi imati priliku da osetite neopisivu ljubav koju upravo sada osećam", napisao je glumac o sinu koji je postao transrodan 2020. godine.

Podeli:

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: