Aktuelno 3

01.04.2024.

20:51

Pevačica u "ratu" sa fanovima koleginice

Bili Ajliš je odgovorila fanovima Tejlor Svift, nakon što je izazvala burne reakcije svojim intervjuuom za "Billboard".

Izvor: B92.net

Pevačica u "ratu" sa fanovima koleginice
Profimedia

Podeli:

Bili Ajliš se tri dana nakon što je u intervjuu koji je dala Billboard-u govorila o "velikim umetnicima" koji koriste "beskorisno" pakovanje, obratila na Instagramu kako bi se odbranila od besnih fanova Tejlor Svift.

"U redu, bilo bi sjajno da ljudi prestanu da mi stavljaju reči u usta i zapravo pročitaju šta sam rekla u tom članku na Billboardu," napisala je pevačica na Instagramu.

Ajliš je pojasnila da nije "ciljala nikoga posebno" u intervjuu.

"Ovo su sistemski problemi u celoj industriji. Kada je reč o varijantama, toliko umetnika ih izdaje, uključujući i mene, što jasno stoji u članku", kaže pevačica.

Ajliš je rekla izvoru da "svi vaši omiljeni umetnici" prave "j**eno 40 različitih vinil paketa koji imaju različite jedinstvene stvari samo da bi vas naterali da kupujete još više", piše Pagesix.

"Još uvek smo u tački gde vam je stalo toliko do vaših brojeva i toliko vam je stalo do zarađivanja novca", rekla je iziritirana dobitnica Oskara.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: