Aktuelno 4

18.04.2024.

17:08

Hari Mata Hari progovorio o razvodu: "Skupa je to igračka"

Hari Varešanović se tokom intervjua osvrnuo na svoju karijeru, porodicu, brak, ali i na razvode svojih kolega Dragane Mirković i Harisa Džinovića.

Izvor: Blic.rs

Hari Mata Hari progovorio o razvodu: "Skupa je to igračka"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Kako je u intervjuu za Blic naveo, peva četrdeset godina i sve teme svojih pesama posvećuje ženama. Hari Varešanović je govorio i o tome koliko mu karijera daje vremena da se posveti porodici.

"Ranije je bilo više turneja, sada se bira da li su to velike scene. U klubovima ne radim. Imam četiri unuka, tri sina i jednu ćerku. Prošlo je dosta vremena, ko će se setiti kako je nekada bilo... Normalno je da kada je tata zvezda i mora svaki dan da menja grad, da su deca i ponosna i malo ljuta što nisi tu. Specifičan je život."

Hari otkriva i da unucima često zna da zapeva uspavanke, kada ode u mesta u kojima oni žive.

"Često pravim koncerte u mestima gde žive moja deca i u jednoj godini se vidimo desetak puta, ali taj zajednički život je bio u vremenu kada sam ih pravio."

Pored razgovora o karijeri i porodici, Hari Varešanović je govorio i o razvodu kolega Dragane Mirković i Harisa Džinovića. Prema Harijevim rečima, ključno za opstanak jednog braka je sledeće:

"Najvažnije je da se ljudi u startu vole i onda sumnjam da išta može da ih razdvoji. U životu svašta pada ispred nas, svakakve kamenice, nesreće, ali ako su ludo zaljubljeni, sve se da prevazići."

A na pitanje da li kod njega još uvek traje ta zaljubljenost, Hari odgovara.

"Ne pada mi na pamet da se sada rastavljam. Malo je to skupa igračka, duhovna, mentalna i finansijska."

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: