Aktuelno 6

17.04.2024.

20:21

Princ Hari se odrekao Britanije?

Princ Hari prvi put navodi SAD kao primarno prebivalište usred straha od deportacije zbog ranije upotrebe droge, javlja Daily Mail.

Izvor: B92.net

Princ Hari se odrekao Britanije?
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Podeli:


Ubrzo nakon što je objavio svoju i Meganinu odluku da napuste kraljevske dužnosti 2020. godine, vojvoda od Saseksa je na dobrotvornoj manifestaciji izjavio da je Velika Britanija njegov dom i mesto koje voli.

"To se nikada neće promeniti", rekao je tom prilikom, piše Daily Mail.

Četiri godine kasnije, stvari su se promenile.

Dejli mejl je otkrio da je princ Hari ažurirao svoju evidenciju u ovoj zemlji kako bi jasno stavio do znanja da više ne živi u Britaniji.


Dokumenti koje je danas objavila "Companies House", a u koje je Daily Mail pružio uvid, pokazuju da je Harijeva nova zemlja/država prebivališta sada Amerika. Ranije je to bilo Ujedinjeno Kraljevstvo.

Promena dolazi pošto raste pritisak na vladu američkog predsednika Džoa Bajdena da izda Harijevu vizu.
 

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: