Aktuelno 1

17.04.2024.

12:15

Svedok otkrio jezive detalje ubistva bivše žene O Džeja Simpsona

Vest o smrti O Džeja Simpsona je ponovo pokrenula buru zbog jezive priče o njegovom životu.

Izvor: B92

Svedok otkrio jezive detalje ubistva bivše žene O Džeja Simpsona
Media Punch/INSTARimages/Profimedia

Podeli:

O Džej Simpson je umro od posledica raka u 76. godini, a njegova smrt je podsetila mnoge na stravične optužbe i suđenje 1995. godine.

Simpson je bio optužen za ubistvo bivše žene i njenog prijatelja, ali je proglašen nevinim iako su postojali mnogi dokazi protiv njega, a čak i činjenica da je bežao od policije.

Podsetimo, njegova žena Nikol je bila ubodena sedam puta u predelu vrata i glave, a koliko je bio nasilan napad, govori činjenica da je pronađena skoro obezglavljena.

Kako prenosi Mail Online, svedok Džon Danton tvrdi kako je Simpson platio gomilu novca mafijašima da mu ubiju ženu i tvrdi da je to saznao iz nekog svog bliskog okruženja.

Prema tvrdnjama svedoka koji je rešio da prekine decenijsko ćutanje, O Džej je bio na mestu zločina zajedno sa četvoricom gangstera koje je unajmio da ubiju njegovu ženu. Danton je i tada razgovarao sa policijom Los Anđelesa, ali je nakon pretnji ućutao, te je sada posle smrti Simpsona rešio da ponovo kaže sve što ima.

"Stalno je slušao od drugih ljudi da mu žena spava okolo. Bio je ljubomoran, hteo je sve da okonča. Simpson je takođe dugovao novac mafiji, ali je platio dodatno da bi je smaknuli. Platio je mnogo novca, u to vreme, ne znam koliko je plaćeno, ali reč je o astronomskoj cifri. Desilo se da je Goldman slučajno bio tamo, pa je i on ubijen", rekao je on.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: