Aktuelno 7

12.04.2024.

12:26

Do sada je moralo da se ćuti: Otkrivena šokantna priča o O Džej Simpsonu, umešan i Robert Kardašijan

Nicole Minet je na platformi Iks, nekadašnjem Tviteru, otkrila šokantne detalje o preminulom O Džej Simpsonu o kojim aje do sada morala da ćuti.

Izvor: B92.net

Do sada je moralo da se ćuti: Otkrivena šokantna priča o O Džej Simpsonu, umešan i Robert Kardašijan
EPA-EFE/STEVE MARCUS / POOL

Podeli:


"Čekala sam 29 godina da ispričam ovu priču o O Džej Simpsonu i njegovim danima na Univerzitetu Južne Kalifornije. Sada kada je mrtav (neka gori u paklu) mogu da ispričam priču, jer ugovor o poverljivosti koji sam potpisala više ne važi.  Bila sam brucoš na univerzitetu radeći u Studentskom centru na kampusu 1995. Bila sam administrativni pomoćnik predsednika za studentska pitanja tog semestra u programu rada/studija", počela je svoju ispovest.

"Početkom 1995. Robert Šapiro i Robert Kardašijan (Alumni USC) prišli su mom stolu i rekli da imaju sastanak sa mojim šefom. Studirala sam za pravnika odbrane u krivičnim delima sa diplomom iz Politike i Međunarodnih odnosa, tako da sam znala ko su oni. Sastanak je trajao oko 30 minuta. Nakon što su otišli, pogledala sam svog šefa kao da je to sve!? Ispratio me je napolje i seli smo pored starog velikog drveta ispred Topinga, a moj šef je zapalio cigaretu prvi put posle mnogo godina i rekao mi da moram da potpišem ugovor o poverljivosti jer mogu da potvrdim da su advokati O Džej Simpsona bili tamo na sastanku", piše Minet.

"Onda mi je rekao o čemu se radilo na sastanku. Pre nego što je O Džej mogao da diplomira, univerzitet je isplatio dve porodice dve plavokose bele devojke sa kojima je izlazio i tukao ih. Obe su ga  prijavile policiji. Jedan je tvrdio da ju je i seksualno napao u njihovoj vezi. Škola je imala interes da O Džej ode daleko u fudbalu i štitila ga je po svaku cenu. OJ je bio u pritvoru 6 meseci i advokati su bili u procesu otkrivanja za suđenje, a O Džejev prijatelj Robert Kardašijan, mislio je da bi bilo najbolje da te priče nikada ne ugledaju svetlo dana", objašnjava.

Ističe da je tako  napisan veliki ček njenom šefu, i da su oni otišli.

"Da li ste čuli za ovo ranije? Jok. Toliko moći novac omogućava. Nakon što je oslobođen optužbe, promenila sam svoj smer u dvostruki smer filozofija/psihologija. Shvatila sam da bih mogla više da naškodim društvu nego ako bih se bavila pravom. Zbog toga se gnušam i Kardašijanki. Oni su bogati nasilnici. Ništa više. #OJISDEAD", završila je.
 

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: