Aktuelno 0

13.04.2024.

8:37

Princ Vilijam prvi put u javnosti od dijagnoze Kejt Midlton VIDEO

Britanski princ Vilijam i njegov sin, princ Džordž, prisustvovali su fudbalskom meču između Lila i Aston Vile, kluba za koji prestolonaslednik navija, što je njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon objave Kejt Midlton da boluje od raka.

Izvor: Tanjug

Princ Vilijam prvi put u javnosti od dijagnoze Kejt Midlton VIDEO
Profimedia

Podeli:

Princ od Velsa je otkrio da je i Džordž navijač kluba iz Vest Midlendsa, nakon proslave pobede Aston Vile nad Lilom 2:1, piše britanski Miror.

Negovo pojavljivanje bilo je prvo na kome su Vilijam i Džordž uslikani posle objave Kejt, princeze od Velsa, da joj je dijagostifikovan karcinom, iako nije poznato koje vrste.

Možda vas zanima

Kejt je u januaru imala operaciju abdomena, nakon čega je javnosti saopšteno da će se vratiti javnim dužnostima posle Uskrsa.

Možda vas zanima

U martu je princeza saopštila svoju dijagnozu u video poruci i poručila da će se povući iz javnosti tokom lečenja. Kralj Čarls se takođe leči od raka koji je otkriven tokom rutinskog pregleda prostate, a prema tvrdnjama Bakingemske palate, britanski monarh se oseća dobro.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: