Aktuelno 3

04.04.2024.

10:38

Influenser besan zbog razvoda Harisa i Meline: "Neka te je ostavila, oženio si je kad je imala 20 godina"

Srspki influenser Milan Maglov je snimio video povodom razvoda Harisa i Meline.

Izvor: B92

Influenser besan zbog razvoda Harisa i Meline: "Neka te je ostavila, oženio si je kad je imala 20 godina"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Poslednjih nedelja javnost bruji o razvodu Harisa i Meline Džinović. Pevač se ovim povodom oglašavao više puta, poslednji put nakon što je Melina "upala u kuću na Senjaku", zbog čega su reagovali i policija i Tužilaštvo, a sada je svoje mišljenje o ovoj temi izneo i influeser i edukator iz oblasti promocije biznisa na društvenim mrežama Milan Maglov.

On je u videu objavljenom na svom Instagram storiju rekao "da mu je dosta Harisa koji kuka za Melinom", ali i u kojem osuđuje pevača zbog načina na koji priča o kreatorki.

Možda vas zanima

"Kako se probudim ja vidim Harisa Džinovića, na TV-u, Instagramu, u frižideru... Znači, Haris samo kuka: 'Ostavila me Melina, a ja sam joj davao pare, ja sam joj kupovao kola, a ona me ostavila!' Čoveče... Ja ne mogu više da podnesem Harisa Džinovića. Neka te je ostavila, oženio si je kad je imala 20 godina, bili ste zajedno 22 godine, rodila ti dvoje dece... Šta hoćeš? Eto, samo sam to hteo da kažem", rekao je Maglov na svom Instagramu.

Možda vas zanima

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: