Utvrđena količina seksa koja poboljšava zdravlje, iza ovoga stoji nauka VIDEO

Redovan seks može da bude dobar za naše 'mentalno i fizičko zdravlje' i pomaže u regulaciji hormona, a sada znamo koliko je seksa potrebno da bi zapravo pomoglo u tome.

Zdravlje

Izvor: Net.hr

Utorak, 15.11.2022.

18:30

Default images
Foto:Shutterstock/DavideAngelini

Pitanje koje mnogi parovi sebi postavljaju: da li imamo dovoljno seksa? Pa, stručnjak za seks pravi brojeve Džejk Medok je guru za veze iz Brizbejna u Australiji i nudi savete parovima kako da održe iskru strasti živom. U nedavnom postu na svom TikTok nalogu, razgovarao je o temi seksa i da li ga dobijamo dovoljno.

On tvrdi da je seks ključna komponenta svake veze, sa nizom prednosti. Maddock kaže da redovan seks može biti dobar za naše "mentalno i fizičko zdravlje", kao i da pomaže u regulisanju hormona. U videu, Medok je odgovorio na pitanje o tome koji je tačno potreban svake nedelje.

Od hormona do mentalnog zdravlja i jačih veza

On kaže: "Iza ovoga stoji čitava gomila nauke. Studije su pokazale da je zaista dobro za žene da dožive orgazam tri puta nedeljno. To je dobro za njihovo mentalno zdravlje, njihovo fizičko zdravlje, dobro je za njihova tela, regulisanje muških hormona, mentalno zdravlje i fizičko zdravlje. Događa se mnogo dobrih stvari. Seks dva do tri puta nedeljno takođe će vam pomoći da se zaista dobro povežete."
@coachjakemaddock It's good for your physical and mental health #jakemaddock ♬ original sound - Jake Maddock

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: