Nova vest

helikopter

Tragedija u Nemačkoj

Srušio se helikopter: Ima mrtvih

Helikopter se srušio u Bavarskoj, u blizini Gredinga, i to u šumskom području. Na licu mesta je veliki broj policije i ekipe Hitne pomoći.

15:28

9.2.2025.

583 d

Aktuelno

Italijan i istorijski momenat VIDEO

Italijanski pilot Dario Kosta, poznat po svojim neverovatnim poduhvatima u okviru Red Bull Air Race takmičenja, uspeo je da zabeleži istorijski trenutak leteći avionom niz legendarnu skijašku stazu Štrajf u Kicbilu.

23:55

24.1.2025.

599 d

Svet

Pao helikopter: Ima mrtvih

Jedan putnik je poginuo, dok je pilot teško povređen kada se helikopter američkih oznaka srušio na jugozapadu Novog Južnog Velsa u Australiji.

16:52

22.11.2024.

662 d

Svet

Drama na nebu: Prinudno sleteo Mi-8; Ima mrtvih?

Helikopter Mi-8, za koji se pretpostavlja da pripada Ministarstvu odbrane Kazahstana, izvršio je prinudno sletanje u blizini sela Sarizhar, u okrugu Marktuk, u Aktjubinskoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije Kazahstana.

10:23

9.11.2024.

676 d

Svet

Srušio se helikopter: Ima poginulih

Najmanje troje ljudi poginulo je danas kada se srušio helikopter u Atlantski okean u blizini obale Nigerije, za vreme leta ka priobalnom pogonu za proizvodnju i skladištenje nafte, saopštila je nigerijska državna naftna kompanija NNPC.

21:16

24.10.2024.

691 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Podigla prašinu

"Golotinja je najmanji problem"

Kler Stermer, majka Zendaje, podelila je kritike na račun kontroverzne reklame Sidni Svini za platformu Novig. Istakla je da problem nije golotinja, već poruka reklame i promocija sportskih predviđanja.

7:27

16.9.2026.

5 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu