Nova vest

helikopter

Svet

Drama na nebu: Prinudno sleteo Mi-8; Ima mrtvih?

Helikopter Mi-8, za koji se pretpostavlja da pripada Ministarstvu odbrane Kazahstana, izvršio je prinudno sletanje u blizini sela Sarizhar, u okrugu Marktuk, u Aktjubinskoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije Kazahstana.

10:23

9.11.2024.

554 d

Svet

Srušio se helikopter: Ima poginulih

Najmanje troje ljudi poginulo je danas kada se srušio helikopter u Atlantski okean u blizini obale Nigerije, za vreme leta ka priobalnom pogonu za proizvodnju i skladištenje nafte, saopštila je nigerijska državna naftna kompanija NNPC.

21:16

24.10.2024.

570 d

Svet

Srušio se ruski helikopter: Pronađena tela nastradalih

Tri osobe poginule su u Rusiji u padu helikoptera Robinson R-66 koji je pripadao kompaniji za rudarenje zlata, a čiju je olupinu pronašao tim za potragu, saopštio je danas Amurski centar za civilnu zaštitu i protivpožarnu bezbednost.

10:08

17.9.2024.

607 d

Svet

Tinejdžeri zapalili ruski helikopter?!

Nekoliko tinejdžera danas je namerno zapalilo helikopter Mi-8T na ruskom aerodromu Nojabrsk, u okrugu Jamalo-Nenecki, saopštila je pres-služba UTer erlajnsa za Interfaks.

15:33

11.9.2024.

613 d

Svet

Srušio se helikopter

Dva izraelska vojnika su poginula, a nekoliko ih je povređeno nakon što se sinoć srušio helikopter izraelskih vazduhoplovnih snaga u Rafi, u južnom pojasu Gaze, u incidentu koji vojska opisuje kao nesreću.

10:11

11.9.2024.

613 d

Svet

Srušio se helikopter načelnika policije VIDEO

Načelnik policije Salvadora i čovek optužen za proneveru više miliona dolara poginuli su kada se u nedelju uveče srušio vojni helikopter kojim su putovali, saopštila je jutros vlada te zemlje.

12:25

9.9.2024.

615 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Zemljotres pogodio jug Kine

Zemljotres jačine 5,2 stepena Rihterove skale pogodio je danas okolinu grada Liudžou u autonomnoj oblasti Guangsi Džuang na jugu Kine, saopštio je Kineski seizmološki centar (CENC).

23:40

17.5.2026.

4 h

Alarm u Beloj kući

Kina pokreće rat za pet godina?

Savetnici američkog predsednika Donalda Trampa strahuju da će Kina napasti Tajvan u narednih pet godina, izveštava Aksios nakon posete američkog predsednika Pekingu.

23:08

17.5.2026.

5 h

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Istorija

Hitlerovi "bogomdani" umetnici

Viland Vagner, Herbert fon Karajan ili Arno Breker: mnogi muzičari, umetnici i vajari profitirali su od nacionalsocijalizma. I posle Drugog svetskog rata nastavili su uspešne karijere. Kako je to bilo moguće?

19:07

17.5.2026.

9 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu