Tim Kuk: Radimo na proizvodima za koje još uvek niko ne zna

U vreme kada pretpostavljamo da ne postoji način da informacije o proizvodima i servisima ne procure iz raznih izvora i gde sve ispliva na površinu, ima i onih koji ostanu tajna do samog kraja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.09.2014.

09:27

Default images

Upravo ovkve proizvode u pripremi ima kompanija Apple. Tim Kuk je, tokom nedavnog intervjua, pomenuo da Apple trenutno u pripremi ima nekoliko proizvoda o kojima niko ništa ne zna, tačnije u vezi sa kojima nije bilo glasina do sada.

Ovo naravno nije veliko iznenađenje, jer svaka kompanija ima proizvode koji se testiraju ili su u planu. Neki od njih dospeju na tržište, neki nikada ne prođu dalje od odeljenja za istraživanje i razvoj. Kuk je tokom intervjua nagovestio da je sektor TV uređaja i dalje u opticaju i nešto o čemu se razmišlja u kompaniji.

O "agresivnijem" Apple TV sistemu se priča već godinama, ali Kuk nije želeo da otkriva nikakve detalje.

Izvor: Benchmark.rs/Phone Arena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: