Tehnopolis

Utorak, 24.10.2023.

15:24

Sledeća Galaxy S serija telefona će biti najpametnija ikada

Južnokorejska kompanija Samsung planira da svoju sledeću seriju vrhunskih telefona, Galaxy S24, opremi AI poboljšanjima i funkcijama.

Izvor: B92, GSMArena

Sledeća Galaxy S serija telefona će biti najpametnija ikada
Foto: tinhkhuong / Shutterstock.com

Prema nepotvrđenim glasinama, Samsungovi Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra će biti "najpametniji AI telefoni ikada", daleko ispred onoga što trenutno nudi Google sa Pixel 8 i Pixel 8 Pro modelima.

Galaxy S24 serija će navodno imati funkcije, koje su veoma slične onome što nude ChatGPT i Google Bard, kao što je mogućnost kreiranja sadržaja i priča zasnovanih na svega nekoliko reči koje korisnik ponudi.

Samsung je dizajnirao i neke dodatne AI funkcije, kao što je text-to-image Generative AI, a biće implementiran i speech-to-text koji je poboljšan veštačkom inteligancijom.

Izvor ovih informacija tvrdi da će Bixby moći da sa korisnikom vodi "pametnije i ljudskije razgovore".

Trenutno se očekuje da će Samsung Galaxy S24 serija telefona biti predstavljena tokom januara 2024. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: