Procurile fotografije novog Samsungovog sata Galaxy Watch 4 Classic

Događaj Unpacked 2021 južnokorejskog giganta neće se odnositi samo na dva nova preklopna telefona, biće najavljeni i drugi proizvodi, a jedan od njih bi mogao da bude dugo najavljivani Galaxy Watch 4.

Tehnopolis

Izvor: 91mobiles

Ponedeljak, 02.08.2021.

11:29

Default images

Novi par praktičnih fotografija ne samo da prikazuje kako će izgledati Classic verzija pametnog sata, već i kako će izgledati korisnički interfejs.

Obe fotografije sa 91mobiles-a prikazuju samo neka od podešavanja. Na prvi pogled, elementi interfejsa primetno su različiti u poređenju sa tradicionalnom estetikom Wear OS-a, navodi ovaj IT magazin. Ovo je Samsungov Tizen preko Wear OS -a, prva takav softver za obe platforme namenjene nosivoj tehnologiji.

Što se tiče samog hardvera, potvrđene su informacije koje su do sada kružile interenetom. Galaxy Watch 4 Classic dolazi u srebrnoj i crnoj boji i sa nekoliko opcija veličine. Pametni sat će imati dva fizička dugmeta, gornji i donji, koji se očekuje da budu ravnog dizajna.

Iako se ne može videti sa statičnih fotografija, Galaxy Watch 4 Classic takođe ima fizički rotirajući okvir, a ta funkcija neće biti prisutna u “običnom” Galaxy Watchu 4.

Interesovanje za sledeće Samsungove pametne satove poraslo je zahvaljujući potvrdi da će raditi na Wear OS-u kompanije Google, umesto domaćeg Tizen OS-a. Što se specifikacija tiče, od pametnih satova se takođe očekuje da dođu sa većom memorijom i bržim procesorom. Kako će funkcionisati spajanje ova dva operativna sistema za nosive uređaje, ostaje da se vidi, međutim na sreću, nećemo morati dugo na to da čekamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: