Pratite uživo na B92: Radionica DW-a o inovacijama u medijima

Radionica “Future Media Workshops“, koja se danas i sutra održava u Bukureštu u saradnji Dojče velea i rumunske televizije Digi24, ima za cilj da prikaže na koji način se može unaprediti novinarski sadržaj korišćenjem novih alata i tehnologija. Radionicu možete pratiti uživo na našem sajtu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 24.11.2017.

09:50

Pratite uživo na B92: Radionica DW-a o inovacijama u medijima
foto: promo

Koristeći nove tehnologije i alate, poput dronova i videa od 360 stepeni, novinari u poslednjih nekoliko godina sve više eksperimentišu kako bi doprineli kontekstu i sadržaju svojih priča. Ipak, ono što je važnije jeste da su tehnološke inovacije doprinele povezivanju publike sa sadržajem na mnogo načina. Učesnici radionice će osim učenja od velikih medijskih kuća i sami isprobati neke od tih alata i videti na koji način im mogu pomoći u svakodnevnom radu.

Osim toga, učesnici će se edukovati i na koji način im Facebook može pomoći u razumevanju publike, a i sami će se okušati u pravljenju promotivnih priča korišćenjem Facebook Blueprint-a.

Radionicu DW i TV Digi24 možete pratiti uživo u nastavku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: