Nintendo Switch navodno dobija trajno sniženje cene u Evropi

Nintendo Switch konzola se praktično od izlaska prodaje odlično, sa do sada prodatih 89 miliona primeraka. Moguće je i da će se prodaja znatno ubrzati zahvaljujući potencijalnom sniženju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 14.09.2021.

09:17

Nintendo Switch navodno dobija trajno sniženje cene u Evropi
Foto: Wachiwit / Shutterstock.com

Nekoliko izvora je nedavno otkrilo da Nintendo planira trajno sniženje cene standardnog Switch modela, kao i da će se ono odigrati 13. septembra, navodi play.co.rs.

Model Nintendo Switch konzole iz 2019. godine, bi mogao biti snižen na čak 250 evra, pošto je sa tom cenom osvanuo kod jednog francuskog distributera gejming opreme. Sa druge strane, listinzi za ovaj model upućuju da bi se cena mogla sniziti sa sadašnjih 330 evra na 270.

S druge strane, spekuliše se da bi model Switch Lite mogao da bude snižen na 220 evra pa potencijalno i na manje, što bi napravilo taj uređaj još primamljivijim.

U svakom slučaju, ovo će biti značajno sniženje cene Nintendo Switch i mnogima će olakšati izbor, pošto je dosadašnja cena ipak bila malo zahtevnija za novčanike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: