Najnovije ažuriranje razbesnelo iPhone korisnike, ali rešenje postoji

Apple je nedavno objavio iOS 17.1 ažuriranje za iPhone, koje uključuje neke bitne ispravke bagova i bezbednosne nadogradnje i druga poboljšanja. Ali i određene probleme.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 27.10.2023.

15:32

Najnovije ažuriranje razbesnelo iPhone korisnike, ali rešenje postoji
Foto: sirajexclusivep5 / Shutterstock.com

Mnogi iPhone korisnici su pohrlili da instaliraju ažuriranja, ali su se pojavili brojni izveštaji koji bi mogli korisnije da odvrate od nadogradnje.

Određeni broj korisnika na društvenim mrežama tvrdi da ažuriranje smanjuje radni vek baterije na njihovom iPhoneu, an neki pominju da im se baterija isprazni i u roku od nekoliko sati. Određeni broj korisnika na društvenim mrežama tvrdi da ažuriranje smanjuje radni vek baterije na njihovom iPhoneu, an neki pominju da im se baterija isprazni i u roku od nekoliko sati.

Srećom, veruje se da ovi problemi nisu trajni i neće se zadržati dugo. Već su se pojavila rešenja i saveti šta da radite ako primetite da se radni vek baterije smanjuje.

Jedan od njih je da odete u Settings > Battery > Battery Health, proverite zdravlje baterije i ako poruka kaže "Peak Performance Capability", onda ili je u pitanju normalno stanje ili se radi o bagu.

Iako problemi sa baterijom deluju obeshrabrujuće za korisnike, Apple savetuje vlasnicima iPhonea da preuzmu iOS 17.1 ažuriranje zbog bezbednosnih razloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: