Tehnopolis

Četvrtak, 13.10.2022.

15:35

Još jedna popularna aplikacija testira sadržaj nalik na Instagram Stories

Signal, bezbedna aplikacija za razmenu poruka koju obožavaju milioni korisnika, trenutno beta testira funkciju inspirisanu Instagram Stories.

Izvor: B92, Mashable

Još jedna popularna aplikacija testira sadržaj nalik na Instagram Stories
Foto: DANIEL CONSTANTE / Shutterstock.com

Početkom meseca, Signal je na svojim forumima obavestio zajednicu o novoj beta funkciji. Aplikacija je objavila da će testeri uskoro moći da pristupe novom načinu deljenja fotografija, videa, pa čak i poruka.

Kao na Instagramu, priče bi se automatski brisale nakon 24 sata i mogu da se dele sa svim Signal konekcijama, prilagođenom listom prijatelja ili svim korisnikovim Signal grupama.

Takođe, u svojoj trenutnoj verziji, ukoliko korisnik isključi "story" funkciju gubi mogućnost pregleda privremenih objava drugih konekcija.

Signal ističe da je pomenuta karakteristika još uvek u ranoj fazi testiranja, ali prvi komentari betat testera su pozitivni kada je u pitanju ovaj dodatak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: