Izašao Chrome Beta za Android

Sve prednosti surfovanja netom putem Chrome browsera sada su dostupne i korisnicima uređaja na Androidu.

Podeli

Chrome for Android Beta dostupan je korisnicima Android uređaja na najnovijoj verziji ove platforme, Ice Cream Sandwich, u određenim zemljama, i na nekoliko jezika.

Chrome za Android, kažu u zvaničnom saopštenju, donosi sve stvari koje volite vezano za Chrome na vaš ICS telefon ili tablet.

“Kao i desktop verzija, Chrome za Android Beta ima fokus na brzini i jednostavnosti, ali i donosi i besprekorno uvezivanje i sinhronizaciju tako da svoje personalizovano iskustvo surfovanja webom možete poneti sa sobom”, kažu iz Googlea.

To znači da ćete moći da pristupite tabovima koje su ostali otvoreni u Chromeu na vašem računaru, bookmarkovi će biti sinhronizovani, a dobićete i pametnije preporuke, ukoliko često sa računara posećujete neki sajt, biće preporučen u okviru autocomplete opcije, tako da ćete manje morati da kucate.

Chrome je moguće preuzeti iz Android Marketa, a šta nudi možete videti u priloženom videu ili zvaničnom saopštenju.

Kao što je već rečeno, samo korisnici najnovije verzije Androida moći će da ga isprobaju, a prema podacima Mashablea, od oko 200 miliona aktivnih Android uređaja, oko 2 miliona je na ICS-u.

Adobe je u međuvremenu potvrdio da Chrome za Android neće podržavati Flash.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.