Facebookova "inovacija" sada dostupna širom sveta

Facebook je predstavio svoju opciju video poziva na svom Messengeru još u aprilu, a sada se nalazi na gotovo svim uređajima na svetu.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 21.05.2015.

11:05

Default images
YouTube Printscreen

U saopštenju kompanije stoji kako postoje još neke države u kojima opcija nije odobrena, a zbog slabijih mreža ili nepostojanja stabilnog Wi-Fi pristupa. Ipak, Facebook će raditi na tome kako bi i pored toga korisnicima dostavio dugo očekivanu mogućnost.

Opcija na Facebook chatu prvenstveno je odobrena u 18 država, a dostupan je na uređajima koje pokreće Android i iOS.

Facebook planira svoj Messenger vremenom da pretvori u platformu za druge aplikacije i mogućnosti. Iako taj proces teče sporo, uključivanje videopoziva koji svakako nije inovacija predstavlja veliki korak za zajednicu od 600 miliona korisnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: