Clubhouse Android verzija ove nedelje stiže i u Srbiju

Android verzija Clubhouse-a biće dostupna svima na svetu u roku od nedelju dana. Kompanija je najavila da će korisnici Android-a, u više zemalja moći da zvanično preuzmu aplikaciju do petka (21. maja).

Izvor: Thenextweb
Podeli
Foto:  JLStock / Shutterstock.com
Foto: JLStock / Shutterstock.com

Na Tvitteru je audio kompanija uživo objavila raspored uvođenja verzije tokom nedelje.

Clubhouse aplikacija, koja predstavlja društvenu mrežu fokusiranu na "tematske sobe", gde korisnici audio porukama vode dijaloge ili učestvuju u diskusijama o određenim temama, ranije ovog meseca, započela je testiranje verzije Android-a, samo u SAD-u. Prošle nedelje je aplikacija bila dostupna u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji i Novom Zelandu, a sada će korisnici širom sveta moći da preuzmu aplikaciju.

Ova aplikacija dolazi nakon najave Twittera ranije ovog meseca, da će globalno da otvori "Spaces" - svoju Clubhouse verziju, namenju razmeni audio sadržaja. Društvena mreža je saopštila da će dozvoliti svima koji imaju više od 600 sledbenika da vode audio-razgovor uživo.

Pokret Clubhouse-a da otvori verziju Android-a korisnicima širom sveta je da ojača svoju opadajuću bazu korisnika. Preuzimanje aplikacije naglo je naglo palo sa 9,6 miliona u februaru na 922.000 u aprilu, prema analitičkoj firmi Sensor Tower.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 46 idi na stranu