Apple iOS 9 i iOS 8.4.1 na testu brzine

Pre nekoliko dana, iOS 9 je zvanično predstavljen, a bazirano na prvim rezultatima, deluje da novi operativni sistem ima dobru prihvaćenost kod korisnika. Za one koji se pitaju kakve rezultate najnoviji iOS donosi u smislu brzine, pojavio se video koji ga poredi sa prethodnom iOS 8.4.1 verzijom.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Ponedeljak, 21.09.2015.

08:36

Default images

Everything Apple Pro tim je uporedio iOS 9 i iOS 8.4.1 na iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5 i iPhone 4s telefonima. Prema video testu, kada je vreme startovanja u pitanju, iOS 9 je zaista brži od iOS 8.4.1 verzije. Zanimljivo je da se na iPhone 4s modelu, iOS 9 bootovao tri sekunde duže, što sugeriše da je iOS 9 dizajniran i optimizovan za novije uređaje.

S druge strane, kada je lansiranje aplikacija u pitanju, izgleda da prednost ide na stranu iOS 8.4.1 verzije. Razlika u pokretanju aplikacija je najvidljivija na iPhone 4s modelu, dok je manje očigledna na iPhone 6 modelu. Do sada je bilo dosta žalbi korisnika na lag koji donosi iOS 9, a ostaje nada da će budući buildovi ispraviti ovaj problem.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: