Da li su ovo novi iPhone modeli za 2018? / FOTO / VIDEO

Novi renderi, koji su se pojavili ovih dana, prikazuju kako bi mogla izgledati dva od tri nova iPhone modela koji se očekuju ove godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 05.07.2018.

08:00

Default images

Renderi su bazirani na informacijama o telefonima, koje su se pojavljivale prethodnih meseci.

Rendere je objavio sajt NieuweMobiel.nl, a prikazuju mogući dizajn iPhone X modela za 2018. godinu, kao i pristupačnijeg iPhone-a sa 6.1-inčnim LCD ekranom.

Apple ove godine planira tri iPhone modela: 5.8-inčni OLED iPhone X (direktan naslednik prošlogodišnjeg telefona), 6.1-inčni LCD iPhone koji će biti i najpristupačniji, kao i 6.5-inčni OLED iPhone X Plus. Kao što se na renderima može videti, niža cena na LCD iPhone modelu će biti postignuta uklanjanjem nekih ključnih funkcija, poput sistema sa dve kamere. Izrez u ekranu je i dalje prisutan, kao i edge-to-edge displej bez senzora otiska prsta.

Svi iPhone 2018 telefoni bi trebalo da budu predstavljeni tokom septembra, a na tržištu se očekuju u oktobru, prenosi Benchmark.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

10 h

Podeli: