Apple ubuduće za zamenu prihvata i oštećene iPhone uređaje

Kompanija Apple će od sada prihvatati i oštećene telefone ako njihovi vlasnici žele da ih uz doplatu zamene za novi model.

Izvor: Tanjug
Podeli
Tanjug / AP Photo/Ben Margot
Tanjug / AP Photo/Ben Margot

Apple je do sada nudio kredit vlasnicima iPhonea samo ako su njihovi telefonski aparati imali neoštećeni ekran i tastaturu, izjavio je danas portparol Applea Nik Lihi čime su nezvanične informacije konačno ozvanične.

Kompanija se nada da će ovima pomeranjem granice za zamenu, koja će biti omogućena samo vlasnicima iPhone pet i novijih modela, više ljudi moći da pređe na nove telefone ove kompanije.

Dve trećine prihoda Applea počiva na prodaji iPhonea.

Na blogovima se može pročitati da bi na jesen mogao da se pojavi novi model iPhone 7 sa dual kamerom i bežičnim slušalicama.

Apple plaća do 350 dolara za telefon koji nema oštećen ekran i slomljenu tastaturu. Za oštečene će plaćati manje - 50 dolara za model 5S, 200 za iPhone 6, a 250 za 6 Plus.

Vesti

Stiže Call Of Duty: Ghosts 2

Baš kao i Battlefield, Activision Call of Duty franšiza doživljava novo izdanje svake godine pa ćemo i krajem 2016. godine videti novi naslov u serijalu. Međutim, još uvek nije poznato šta možemo da očekujemo od Call of Duty naslova za 2016. godinu?

Vesti ponedeljak 29.02. 19:23 Komentara: 8

Remedy podneo zahtev za Alan Wake's Return trejdmark

Poslednja informacija koju smo imali u vezi sa nastavkom Alan Wake franšize, jeste da ona nije u opticaju. Remedy je pokušao, kreirao je prototip igre, predložio je izdavačima, ali niko nije bio zainteresovan. Međutim, izgleda da se stvari menjaju na ovom polju, jer je primećeno da je Remedy podneo zahtev za Alan Wake's Return trejdmark.

Vesti nedelja 28.02. 22:39 Komentara: 2
strana 1 od 85 idi na stranu