OnePlus 11 Pro ima zanimljiv dizajn kamere

Od kompanije OnePlus se očekuje da početkom sledeće godine predstavi svoj novi flegšip, koji će nositi naziv OnePlus 11 Pro.

Izvor: B92

Utorak, 13.09.2022.

08:15

Default images

Sada su se pojavili renderi telefona, koje je objavio dojavljivač @OnLeaks u saradnji sa sajtom SmartPrix, koji nam daju uvid u izgled budućeg flegšipa kineske kompanije.

Kako se na renderima može i videti, OnePlus 11 Pro će odbaciti četvrtastu izbočinu za kamere na poleđini i umesto nje će koristiti izrez u koji je smešten okrugli modul, sa tri senzora, blicem i Hasselblad logom.

Nema detalja o karakteristikama ovih kamera senzora, kao ni o specifikacijama OnePlus 11 Pro telefona. Iz rendera se može zaključiti da će telefon imati delimično zakrivljen displej i punch-hole kameru u gornjem levom uglu ekrana.

Očekuje se da će OnePlus 11 Pro koristiti Snapdragon 8 Gen 2 procesor i da će imati softver zasnovan na Androidu 13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: