Google Contacts je konačno dobio funkciju koju svi nestrpljivo očekuju

Google je olakšao korisnicima da dodaju kontakte u okviru veb verzije aplikacije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 14.04.2023.

13:45

Google Contacts je konačno dobio funkciju koju svi nestrpljivo očekuju
Fozo: sdx15 / Shutterstock.com

Google Contacts aplikacija je jedna od najpopularnijih "kontakt" aplikacija na svetu. Međutim, najveći broj korisnika ne mari previše za karakteristike apliakcije, jer se zasniva na bazičnim funkcijama.

Aplikacija se koristi uglavnom za čuvanje kontakata, pronalaženje kontakata i njihovu izmenu. Nema previše toga što korisnici traže od ove aplikacije, izuzev njenih osnovnih funkcija.

Međutim, problemi nastaju kada želite da koristite veb verziju aplikacije. Mnogi korisnici očekuju da veb verzija Google Contacts aplikacije radi kao i mobilna aplikacija.

To nije slučaj, jer je veb verzija poprilično limitirana. Google Contacts u veb verziji omogućava samo čuvanje kontakata i ništa drugo. Kada sačuvate kontakt, ne možete ništa da menjate.

Google se sada konačno pozabavio ovim problemom, olakšavajući korisnicima da dodaju kontakte u Gmail i Google Docs aplikacije.

Kompanija je istakla da isporučuje ažuriranje korisnicima širom sveta, koje će korisnicima prikazivati brzi taster za kontakte s desne strane Google Workspace aplikacije.

Klikom na taster otkriva se lista sa kontaktima, a korisnicima se omogućava i dodavanje novih kontakata. najbolji deo svega je što korisnici sada mogu da menjaju (edituju) kontakte preko Edit tastera u gornjem desnom uglu.

Google je funkciju već počeo da nudi mnogim korisnicima, a biće dostupna svima koji koriste Google Workspace, Legacy G Suite i lične Google naloge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: