Za osnovce i njihove roditelje: Besplatan Open Day u najsavremenijoj Cambridge gimnaziji u regionu

Sjajne vesti za sve osnovce i njihove roditelje! 24. februara u 11 časova Savremena gimnazija organizuje Open Day i poziva sve zainteresovane da prisustvuju i saznaju više o sveobuhvatnom savremenom obrazovanju koje pruža po svetskim standardima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2024.

09:00

Za osnovce i njihove roditelje: Besplatan Open Day u najsavremenijoj Cambridge gimnaziji u regionu
Foto: LINK group/Promo

Ova zaista jedinstvena škola pruža priliku osnovcima da na jedan dan osete kako izgleda život savremenog gimnazijalca i zajedno sa svojim roditeljima iskuse jedinstvenu vrstu obrazovanja koje će im otvoriti vrata prestižnih univerziteta širom sveta.

Ulaz na Open Day je potpuno besplatan, a sve što je potrebno jeste da se prijavite na vreme, jer je broj mesta ograničen.

Šta vas očekuje kao učenika Savremene gimnazije tokom jednog dana?

Savremena gimnazija je osmislila Open Day kako bi bio podjednako zanimljiv i za učenike i za njihove roditelje. Svi prisutni će biti deo pažljivo osmišljenih aktivnosti koje će im omogućiti da iz prve ruke vide kako izgleda kreativna i interaktivna nastava u školi koja je lider u regionu po pitanju kvalitetnog i savremenog obrazovanja.

Učenici će prisustvovati interaktivnim časovima filozofije, hemije, latinskog jezika i likovne umetnosti, učiti u savremeno opremljenim učionicama koje podsećaju na prostorije kompanije Google, imati priliku da isprobaju najnoviju edukativnu tehnologiju i dožive atmosferu podsticajnog okruženja u kome se poštuju različitosti i neguje duh zajedništva.

Njihovi roditelji će provesti vreme u ugodnom druženju sa direktorkom i nastavnicima, saznati više o nastavnim i vannastavnim aktivnostima, diplomama Savremene gimnazije i imati priliku da postave pitanja u vezi sa školovanjem.

Obrazovanje koje otvara vrata svetskih univerziteta

Savremena gimnazija se nalazi u samom srcu Beograda, na trećem spratu poznate zgrade Beograđanke. Nastava se sprovodi na Nacionalnom i Kombinovanom programu, koje su akreditovali Ministarstvo prosvete i Univerzitet u Kembridžu.
Foto: LINK group/Promo
Školovanje u Savremenoj gimnaziji pruža učenicima nesvakidašnje iskustvo srednjoškolskog obrazovanja zbog posebnog pristupa koji se primenjuje u školama sa prepoznatim kvalitetom širom sveta. Inovativna obrazovna praksa kojom se vodi Savremena gimnazija razvija kod učenika težnju za postizanjem što boljih rezultata i motiviše ih da sebe uvek stavljaju pred nove izazove i teže višim i većim dostignućima.

U Savremenoj gimnaziji vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji, kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije... Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene rastu i stiču znanja i veštine za ceo život.

Jedinstvena prilika da svom detetu omogućite najkvalitetnije obrazovanje po povoljnim uslovima

Savremena gimnazija pripremila je i vredan poklon za sve zainteresovane.

Pored posvećenog i sveobuhvatnog pristupa, ono što ovu školu izdvaja od drugih jeste čvrsto uverenje da kvalitetno obrazovanje treba da bude dostupno svima, zbog čega je Savremena gimnazija poznata kao mesto na kome učenici dobijaju najkvalitetnije obrazovanje po najpovoljnijim uslovima.

Svi učesnici Open Daya imaće priliku da ostvare dodatni popust na cenu školovanja, koja je već snižena 25%. Ovo je sjajna prilika da se jedan dan u Savremenoj gimnaziji za vaše dete pretvori u kompletno školovanje koje će biti od neprocenjivog značaja za njegovu budućnost.

Podsećamo, ulaz na Open Day je potpuno besplatan, a sve što je potrebno jeste da se prijavite na vreme, jer je broj mesta ograničen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

14 h

Podeli: